• Online winkel & fysieke winkel
  • 25 jaar ervaring
  • Elektrisch afrasteringsmateriaal gratis verzending vanaf €75
Prijs
tot

Goodnature - Ratten- & Muizenval

Over Goodnature

Goodnature's visie is een natuurlijke omgeving waarin diersoorten worden beschermd tegen bedreiging en ziekte verspreiding door ongedierte. (zoals ratten en muizen) Goodnature zet zich in om gebruiksvriendelijke oplossingen te bieden voor het bestrijden van ongewenste diersoorten, zonder de biodiversiteit hierbij te verstoren. Alle vallen en accessoires zijn ontworpen om zo humaan mogelijk en totaal gifvrij in gebruik te zijn. Daarnaast zijn ze door iedereen gemakkelijk te gebruiken en zo ontworpen dat ze geen risico bieden voor andere diersoorten en huisdieren.

Goodnature is helemaal gif vrij!

Een nu nog veel gebruikt middel om ongedierte te bestrijden is door middel van gif. Het gebruik van gif bij ongediertebestrijding is niet alleen gevaarlijk voor de omgeving, maar wordt ook steeds meer gereduceerd door regels van de overheid. De lokstof die gebruikt wordt door Goodnature bevat geen gif en is zo uniek samengesteld, dat het andere diersoorten niet lokt of aantrekt.

Ook vormt het geen risico voor bijvoorbeeld huisdieren die een dode muis doorslikken of kinderen die per ongeluk in aanraking komen met overleden dieren. Met het gebruik van Goodnature producten kan op een veilige manier ongedierte bestreden worden en voldoet men automatisch aan de steeds strenger wordende regels.

Hoe Goodnature werkt:

Goodnature A24 Ratten- en Muizenval met Digitale Teller
€ 199,00
Bekijk product
Goodnature Navulset voor 1 Jaar
€ 39,95
Bekijk product
Goodnature Automatische Lokstofpomp
€ 11,55
Bekijk product
Goodnature Blocker voor A24
€ 24,95
Bekijk product
Goodnature A24 Doorloophouder
€ 29,95
Bekijk product
Goodnature A24 Boommontage Set
€ 12,95
Bekijk product
Goodnature A24 Automatische lokstofpomp chocolade
€ 11,55
Bekijk product
Goodnature lokstof pindakaas 200 gr (10 stuks)
€ 90,95
Bekijk product