• Online winkel & fysieke winkel
  • 25 jaar ervaring
  • Elektrisch afrasteringsmateriaal gratis verzending vanaf €200

Gallagher Solar Apparaat S40 incl. batterij - 6V/0,4J

  1. Gallagher Solar Apparaat S40
  2. Gallagher Solar Apparaat S40 in de wei
  3. Gallagher Solar Apparaat S40
Omschrijving
Specificaties

Productomschrijving

De S40 is het ultieme schrikdraadapparaat voor afrasteringen tot 5 km. Het apparaat is snel te installeren en gemakkelijk te vervoeren. Het apparaat werkt 3 weken zonder zon en heeft een ingebouwde bliksembeveiliging. De S40 is daardoor een zeer goed alternatief voor een batterij-systeem.


Gallagher geeft 7 jaar garantie op alle schrikdraadapparaten

Gallagher is wereldwijd het grootste kwaliteitsmerk in elektrische afrasteringen. Omdat wij sterk geloven in de bewezen kwaliteit van onze producten kunnen wij u vol vertrouwen maar liefst 7 jaar garantie bieden op onze schrikdraadapparaten.

Elk schrikdraadapparaat dat de fabriek in Nieuw-Zeeland verlaat, wordt uitgebreid getest voordat het daadwerkelijk te koop wordt aangeboden. Ook in het veld wordt de kwaliteit steeds weer bewezen doordat wij regelmatig apparaten van maar liefst 20 jaar of ouder tegenkomen die nog perfect functioneren!

Daarom heeft Gallagher een rotsvast vertrouwen in haar prachtige producten. Dat is de reden dat wij u met trots onze schrikdraadapparaten aanbieden met de garantie dat u er lang plezier van zult hebben.

De enige voorwaarde voor de 7 jaar garantie is dat u uw schrikdraadapparaat uiterlijk binnen 3 maanden na aankoop registreert.

Specificaties

  • EAN: 9414701345307
  • Type: S40 incl. batterij
  • Gewicht: 4.10kg
  • Lengte: 305m
Gallagher Staander voor S serie solar apparaten, 90cm
Stander en gelijktijdig ook geschikt als extra aardpen.;De stander is niet geschikt voor de S6 en de S12. ;Stander lengte 90cm.;
€ 23,95
Bekijk product
Gallagher Batterij 6V/10Ah - S40
6V 10Ah Batterij, geschikt voor de S40
€ 48,95
Bekijk product
Gallagher Aardpen 1 meter, zonder aardklem (1)
Voor een goede werking van een schrikdraadapparaat is het slaan van aardpennen noodzakelijk. Gebruik altijd gegalvaniseerde aardpennen. Accu-apparaten: lengte aardpen vanaf 1,0 m. Lichtnetapparaten: lengte aardpen (advies) vanaf 1,7m.
€ 9,95
Bekijk product
Gallagher Aardklem (1)
Aardklem: zorgt voor een goede verbinding tussen aardingsysteem en kabel vanaf het schrikdraadapparaat.
€ 8,25
Bekijk product