• Online winkel & fysieke winkel
  • 25 jaar ervaring
  • Elektrisch afrasteringsmateriaal gratis verzending vanaf €200
Prijs
tot

Schrikdraadtesters

Om een afrastering van stroom te voorzien heeft u een schrikdraadapparaat nodig. Daarvoor bent u bij Gallagher aan het juiste adres. Onze schrikdraadapparaten staan bekend om hun duurzaamheid en goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook in gebruiksgemak, betrouwbaarheid en krachtig vermogen laat een schrikdraadapparaat van Gallagher niets te wensen over.

Gallagher Digitale voltmeter
Informeert u exact over de conditie van uw afrastering. Meet het voltage op de elektrische afrastering. Werkt gedurende 6 tot 12 maanden op één 9V batterij. Het meetbereik ligt tussen 100V en 12kV.
€ 79,95
Bekijk product
Gallagher Neontester
Handig hulpmiddel om de spanning op de elektrische afrastering te controleren. Gemaakt van zeer sterk ABS kunststof. Inclusief gegalvaniseerde veerstalen aardpen en handige clip. Meetbereik: Excellent: Voltage hoger dan 4800V, Goed: Voltage tussen 38
€ 34,95
Bekijk product
Gallagher Storingsdetector voor elektrische afrasteringen
Unieke Gallagher volt- en stroommeter. Met dit apparaat meet u het voltage op de afrastering. Hierdoor vindt en lost u snel storingen op. De pijl op de display wijst in de richting van de kortsluiting. Dus tijdswinst bij het zoeken naar de fout.
  • Multifunctioneel als voltmeter en storingszoeker
  • Pijlindicatie naar plaats van storing
  • Waterdicht
€ 139,00
Bekijk product
Gallagher Sleutelhanger Fence tester
Een uitermate handige en eenvoudige tester die aan een sleutelhanger kan worden gehangen. Als u de tester dicht bij een elektrische afrastering houdt, wordt er een luide pieptoon afgegeven als de afrastering onder stroom staat.
€ 8,95
Bekijk product
Gallagher Afrasteringscontrole lampje
Het afrasteringscontrole lampje wordt aan het einde van de afrastering gemonteerd en geeft bij iedere impuls van het schrikdraadapparaat een felle lichtflits, zodat u ‘s avonds kunt zien of de afrastering nog in orde is.
€ 45,95
Bekijk product
Gallagher Batterij Storingsdetector
Batterij speciaal voor de Fault Finder (Storings Detector)
€ 1,75
Bekijk product