• Online winkel & fysieke winkel
  • 25 jaar ervaring
  • Elektrisch afrasteringsmateriaal gratis verzending vanaf €75
De Gallagher promoproducten

16-03-2023

De Gallagher aanbiedingen van 2023, bekijk ze snel!De M950 + gratis digitale voltmeter!
De M950 uit de special edition range is een krachtig lichtnet schrikdraadapparaat dat geschikt is voor lange meerdraadse afrasteringen tot een lengte van 42 km. Het apparaat is eenvoudig te bedienen en is onderhoudsvrij. Het apparaat is voorzien van een LED bar aan de voorzijde waarop te zien is hoe het apparaat presteert. Ook is er een bliksembeveiliging ingebouwd.

De MBS2800i + gratis afstandsbediening

Het krachtigste en intelligentste Gallagher accu apparaat op de markt, dat is de MBS2800i. Dit sterke apparaat biedt genoeg power om een afrastering tot 80 km te voorzien van stroom. Daarnaast is het apparaat te gebruiken met accu (en zonnepaneel) maar ook aan te sluiten op het lichtnet. Het schrikdraadapparaat is veelzijdig in te zetten en biedt optimale controle over de prestaties van uw afrastering. Met de externe display kunt u de prestaties aflezen en met de extra verkrijgbare accessoires heeft u de mogelijkheid om de controle op uw afrastering nog verder uit te breiden.


De MBS400 + gratis digitale voltmeter

De MBS400 is een 3-in-1 multipower apparaat. Geschikt voor gebruik met een zonnepaneel, 12V batterij of op 230V. Welke vorm u wilt gebruiken, kan gemakkelijk gekozen worden met de draaiknop met verschillende standen. Het apparaat is geschikt voor afrasteringen tot 30 km, heeft een batterij controlefunctie en ingebouwde bliksembeveiliging. Inclusief aansluitkabelsetje.De BA30 + gratis batterij

Met het BA30 batterijapparaat kan een afrastering tot 4 km voorzien worden van stroom. Het apparaat is farm-proof en gemakkelijk te verplaatsen door de draaghendel aan bovenzijde. Het apparaat is voorzien van een groen LED lampje die aangeeft of het apparaat in werking is. De BA30 heeft ingebouwde bliksembeveiliging en wordt geleverd met een aansluitkabel set.

De S100 + gratis stander

Met de S100 kunt u nu gemakkelijk een afrastering van 10 km plaatsen zonder dat u zelf de batterij hoeft op te laden.
Dit krachtige apparaat dat werkt op zonne-energie, is snel te installeren en gemakkelijk te vervoeren. Geen gedoe meer met lege batterijen, met de S100 heeft u zelfs 3 weken zonder zon nog stroom!
De term "zonne-apparaat" is mogelijk een beetje misleidend, want dit apparaat werkt perfect bij normaal daglicht (zonder zon). Bovendien werkt het tot wel 3 weken zonder direct zonlicht!
De standaard kortingen op duopacks schrikdraad, prikpalen en batterijen is ook dit jaar weer -20%!De promopacks met isolatoren en poortgrepen, altijd voor de laagste 

Bekijk alle Gallagher aanbiedingen

Bekijk alle promo productenHeb je vragen, advies nodig of wil je een offerte ontvangen?

Stuur ons een Whatsapp bericht, mail of bel ons en wij helpen je graag verder.

Stel je vraag via WhatsApp