• Online winkel & fysieke winkel
 • 25 jaar ervaring
 • Elektrisch afrasteringsmateriaal gratis verzending vanaf €75

Over ons

Gijs Mastenbroek Afrasteringen uit Ravenswaaij is al sinds 1995 hét adres voor het plaatsen van een betrouwbare en duurzame afrasteringen.

Wij hebben altijd afrasteringsmateriaal op voorraad.

Wij hebben al vele kilometers afrasteringen geleverd en geplaatst. Gaasafrasteringen voor schapen of pluimvee, elektrische afrasteringen voor paarden, houten omheiningen voor paardenbakken, noem maar op. Stuk voor stuk veilig en met eersteklas materiaal.
Gijs Mastenbroek

Familiebedrijf

Gijs Mastenbroek Afrasteringen is een familiebedrijf. 

Gijs werkt samen met zijn zoon Tom in het buitengebied en dochter Mirjam is verantwoordelijk voor de online bestellingen en het financiële en administratieve gedeelte. 

Als het om een groot project gaat, schakelen we de hulp van anderen in. Zo zijn we als kleine organisatie flexibel, maar door de samenwerking met anderen kunnen we ook grote opdrachten aan. Bovendien hebben we de juiste apparatuur om rollen gaas in het land te plaatsen, strak te trekken en af te monteren.

Opdrachtgevers

Onder onze opdrachtgevers begeven zich vooral particulieren en aannemers. 

Maar ook diverse overheidsinstanties zoals gemeenten, provincies en organisaties als Staatsbosbeheer weten ons te vinden.

Gijs Mastenbroek

Gijs Mastenbroek

Donkerstraat 11

4119 LX Ravenswaaij

Tel: 0345-558475

Email: info@gijsmastenbroek.nl

KvK-nummer: 11031781

Btw-identificatienummer: NL8156.00.562.B01

  Contact

  Online hekwerk bestellen bij Gijs Mastenbroek

  Bestel gemakkelijk uw afrasteringsmaterialen online.

  Advies nodig? Neem vrijblijvend contact op met ons.

  Plaatsen van duurzame afrasteringen

  Wij plaatsen gaas, elektrische en houten afrasteringen van hoge kwaliteit. Alle afrasteringen worden door ons vakkundig geplaatst met behulp van professioneel materieel. Kijk voor meer informatie bij plaatsing.  

  Leverancier van afrasteringsproducten

  Plaatst u de afrastering zelf en heeft u alleen het materiaal nodig? Dan kunt u bij ons terecht voor een groot assortiment afrasteringsproducten van Tornadogaas tot houten palen en schrikdraadapparaten.

  Op donderdag, vrijdag en zaterdag staan wij voor u klaar voor het beste advies.

  Zonnepanelenpark gaas

  Nieuwste berichten

  11 april 2024 Gijs Mastenbroek Afrasteringen
  Wil je ook je omheining wolfwerend maken? Vanaf nu is het mogelijk tot maximaal €20.000 subsidie te ontvangen voor een wolfwerende omheining in de gehele provincie Gelderland. Lees alles over welke afrasteringen in aanmerking komen voor de subsidie en bestel snel en eenvoudig op gijsmastenbroek.nl/afrastering-voor-dieren/wolven-omheining/ of kom langs in onze winkel. #wolf #afrastering #wolfwerend #subsidie
  28 maart 2024 Gijs Mastenbroek Afrasteringen
  Wij zijn morgen, goede vrijdag en zaterdag geopend van 8:00 uur tot 18:00 uur. Kom langs en ga met de paasdagen lekker aan de slag met de omheining. Zo kunnen alle dieren als het lekker weer wordt naar buiten! Wij wensen u fijne paasdagen!🥚🐥 #komlangsindewinkel #gallagher #tornadowire
  21 maart 2024 Gijs Mastenbroek Afrasteringen
  De lente komt er aan ☀ Is jouw omheining er klaar voor? Vervang zo nodig palen, gaas of schrikdraad om ervoor te zorgen dat je schapen en lammetjes niet kunnen ontsnappen. Wij zijn vandaag, morgen en zaterdag de gehele dag open en helpen je graag.

  Afrasteringen voor dieren

  Paarden

  Geiten

  Varkens

  Alpaca's

  Pluimvee

  Schapen

  Herten

  Wolven

  Zwijnen

  Koeien

  Honden

  Wallaby's 

  Ezels

  Een greep uit onze klanten

  Deze klanten kozen voor ons:

  Staatsbosbeheer
  Recreatieschap stichtse groenlanden
  De Stichtse rijnlanden
  De Geertjesgolf
  Geldersch Landschap
  Gemeente Culemborg
  Stel je vraag via WhatsApp