• Online winkel & fysieke winkel
 • 25 jaar ervaring
 • Elektrisch afrasteringsmateriaal gratis verzending vanaf €75

Over ons

Gijs Mastenbroek Afrasteringen uit Ravenswaaij is al sinds 1995 hét adres voor het plaatsen van een betrouwbare en duurzame afrasteringen.

Wij hebben altijd afrasteringsmateriaal op voorraad.

Wij hebben al vele kilometers afrasteringen geleverd en geplaatst. Gaasafrasteringen voor schapen of pluimvee, elektrische afrasteringen voor paarden, houten omheiningen voor paardenbakken, noem maar op. Stuk voor stuk veilig en met eersteklas materiaal.
Gijs Mastenbroek

Familiebedrijf

Gijs Mastenbroek Afrasteringen is een familiebedrijf. 

Gijs werkt samen met zijn zoon Tom in het buitengebied en dochter Mirjam is verantwoordelijk voor de online bestellingen en het financiële en administratieve gedeelte. 

Als het om een groot project gaat, schakelen we de hulp van anderen in. Zo zijn we als kleine organisatie flexibel, maar door de samenwerking met anderen kunnen we ook grote opdrachten aan. Bovendien hebben we de juiste apparatuur om rollen gaas in het land te plaatsen, strak te trekken en af te monteren.

Opdrachtgevers

Onder onze opdrachtgevers begeven zich vooral particulieren en aannemers. 

Maar ook diverse overheidsinstanties zoals gemeenten, provincies en organisaties als Staatsbosbeheer weten ons te vinden.

Gijs Mastenbroek

Gijs Mastenbroek

Donkerstraat 11

4119 LX Ravenswaaij

Tel: 0345-558475

Email: info@gijsmastenbroek.nl

KvK-nummer: 11031781

Btw-identificatienummer: NL8156.00.562.B01

  Contact

  Online hekwerk bestellen bij Gijs Mastenbroek

  Bestel gemakkelijk uw afrasteringsmaterialen online.

  Advies nodig? Neem vrijblijvend contact op met ons.

  Plaatsen van duurzame afrasteringen

  Wij plaatsen gaas, elektrische en houten afrasteringen van hoge kwaliteit. Alle afrasteringen worden door ons vakkundig geplaatst met behulp van professioneel materieel. Kijk voor meer informatie bij plaatsing.  

  Leverancier van afrasteringsproducten

  Plaatst u de afrastering zelf en heeft u alleen het materiaal nodig? Dan kunt u bij ons terecht voor een groot assortiment afrasteringsproducten van Tornadogaas tot houten palen en schrikdraadapparaten.

  Op donderdag, vrijdag en zaterdag staan wij voor u klaar voor het beste advies.

  Zonnepanelenpark gaas

  Nieuwste berichten

  13 september 2023 Gijs Mastenbroek Afrasteringen
  𝐇𝐨𝐞 𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐡𝐨𝐮𝐝 𝐢𝐤 𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐨𝐦𝐡𝐞𝐢𝐧𝐢𝐧𝐠? In onze nieuwste blog lees je hoe je jouw omheining het beste kunt onderhouden. Heb je hulp nodig bij het onderhoud? Of is de omheining aan vernieuwing toe? Neem gerust contact op met ons en wij helpen je graag. Lees alles over het onderhoud op gijsmastenbroek.nl/algemeen/blog/hoe-onderhoud-ik-mijn-omheining/ #blog #onderhoud #gaasomheining #elektrischeomheining
  7 september 2023 Gijs Mastenbroek Afrasteringen
  𝐕𝐞𝐢𝐥𝐢𝐠 𝐣𝐞 𝐬𝐜𝐡𝐚𝐩𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐰𝐞𝐢 𝐡𝐨𝐮𝐝𝐞𝐧🐑 Een sterke en veilige omheining, dat vinden wij het aller belangrijkste voor jou dier.
  23 augustus 2023 Gijs Mastenbroek Afrasteringen
  𝐖𝐢𝐬𝐭 𝐣𝐞 𝐝𝐚𝐭 𝐠𝐫𝐨𝐞𝐧 𝐠𝐚𝐚𝐬 𝐯𝐚𝐚𝐤 𝐦𝐞𝐞𝐫 𝐨𝐩𝐯𝐚𝐥𝐭 𝐝𝐚𝐧 𝐠𝐚𝐚𝐬 𝐦𝐞𝐭 𝐞𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐭𝐚𝐚𝐥 𝐤𝐥𝐞𝐮𝐫? Tornadogaas is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit 2,5mm draden, hierdoor valt het gaas zo goed als weg in het landschap en is het toch sterk. Groen gaas daarentegen is vele malen dikker en valt in de meeste gevallen veel meer op in het landschap. Opzoek naar gaas voor jou omheining? Neem contact met ons op en wij geven je graag vrijblijvend advies.

  Afrasteringen voor dieren

  Paarden

  Geiten

  Varkens

  Alpaca's

  Pluimvee

  Schapen

  Herten

  Wolven

  Zwijnen

  Koeien

  Honden

  Wallaby's 

  Ezels

  Een greep uit onze klanten

  Deze klanten kozen voor ons:

  Staatsbosbeheer
  Recreatieschap stichtse groenlanden
  De Stichtse rijnlanden
  De Geertjesgolf
  Geldersch Landschap
  Gemeente Culemborg
  Stel je vraag via WhatsApp