• Online winkel & fysieke winkel
  • 25 jaar ervaring
  • Elektrisch afrasteringsmateriaal gratis verzending vanaf €75

Klantenservice - Retourneren en klachten

Retourneren 

Wilt u uw bestelling retourneren? Volg dan onderstaand stappenplan.

  1. Bekijk het product zo snel mogelijk na ontvangst en beschadig de verpakking zo min mogelijk
  2. Als u het product wilt ruilen of retourneren geef dit dan aan per mail, info@gijsmastenbroek.nl
  3. Verpak het product goed en voeg het retour formulier (aan te vragen per mail) of de pakbon toe, graag op de pakbon aangeven of u wilt ruilen of retourneren.
  4. Stuur het pakket voldoende gefrankeerd op naar onderstaand adres en bewaar de tracking code.
  5. Wij verwerken de retourzending binnen 7 werkdagen en als u wilt ruilen sturen we het nieuwe product op.

Het adres voor retourzendingen :

Gijs Mastenbroek Afrasteringen 
Donkerstraat 11
4119 LX Ravenswaaij


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen info@gijsmastenbroek.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Wanneer u zich heeft bedacht over een via deze site gedane bestelling en u wenst de goederen te retourneren, doe dit dan zo snel mogelijk na ontvangst. Omdat verzending altijd voor rekening en risico van de verzender geschiedt, dient het pakket deugdelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te zijn (onvoldoende gefrankeerde post wordt reeds door PostNL geweigerd, vergeet ook niet eventuele oude barcodes van de doos te verwijderen).

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden, daarna storten wij het door u betaalde aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug op uw rekening. Voeg voor een snelle afwikkeling dan ook altijd een kopie van de aankoopfactuur bij met de vermelding 'annulering' en eventueel uw bank- of girorekeningnummer.

Verzenden

Wilt u iets van Gallagher bestellen?

Uw verzendkosten zijn tot €74,99 van toepassing. Deze zijn €7,25.

Vanaf €75,00worden uw producten gratis verzonden.

Uw pakket word binnen 1 á 2 dagen verstuurd.

U kunt uw bestelling ook kosteloos op donderdag, vrijdag of zaterdag afhalen.

Kies de afhaaloptie bij het bestellen en geef de dag aan wanneer u het wilt afhalen.

Verzenden naar de Waddeneilanden, België of Duitsland? Dit is geen probleem, dezelfde verzendkosten zijn van toepassing.

Wilt u Tornadogaas of palen bestellen?

Uw bestelling word per pallet verzonden.

Dit word binnen 3 á 5 dagen verzonden.

De kosten hiervoor zijn €85,00.

U kunt uw bestelling ook kosteloos op donderdag, vrijdag of zaterdag afhalen.

Kies de afhaaloptie bij het bestellen en geef de dag aan wanneer u het wilt afhalen.

Verzenden naar de Waddeneilanden? Hiervoor gelden andere verzendtijden en tarieven.

Informeer naar de mogelijkheden.

Verzendkosten naar België en Duitsland bedragen €109,00

Reviews van echte klanten

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. U kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht. Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn. Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@gijsmastenbroek.nl. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethode aan:
– Ideal
- Bancontact

Neem contact op met Gijs Mastenbroek

Gijs Mastenbroek

Donkerstraat 11

4119 LX Ravenswaaij

Tel: 0345-558475

Email: info@gijsmastenbroek.nl

KvK: 11031781
Btw-nummer: NL8156.00.562.B01

Openingstijden:

Donderdag, vrijdag en zaterdag

8:00 - 18:00 uur of op afspraak

Afrasteringen voor dieren

Paarden

Geiten

Varkens

Alpaca's

Pluimvee

Schapen

Herten

Wolven

Zwijnen

Koeien

Honden

Wallaby's 

Ezels

Een greep uit onze klanten

Deze klanten kozen voor ons:

Staatsbosbeheer
Recreatieschap stichtse groenlanden
De Stichtse rijnlanden
De Geertjesgolf
Geldersch Landschap
Gemeente Culemborg
Stel je vraag via WhatsApp