• Online winkel & fysieke winkel
  • 25 jaar ervaring
  • Elektrisch afrasteringsmateriaal gratis verzending vanaf €75
DSC0124622.JPG

De voordelen van een kippenomheiningen met gaas

Kippenomheiningen zijn van cruciaal belang voor het waarborgen van de veiligheid en het welzijn van onze gevleugelde vrienden. Onder de verschillende beschikbare opties, schijnt een kippenomheining met gaas als een ware beschermende mantel voor onze pluimvee. Laten we eens duiken in de voordelen van deze gaasomheiningen voor een gelukkige en gezonde kippenkolonie.

1. Bescherming tegen roofdieren

Een van de grootste zorgen voor kippenhouders is de dreiging van roofdieren. Een kippenomheining met gaas biedt een effectieve barrière tegen indringers zoals vossen en marters. Het gaas voorkomt dat zelfs de roofdieren toegang krijgen, waardoor je kippen veilig kunnen scharrelen zonder angst voor aanvallen.

2. Gemakkelijk onderhoud 

Kippenhouders waarderen de gebruiksvriendelijkheid van gaasomheiningen. De installatie is over het algemeen eenvoudig en vereist minder arbeid dan sommige andere omheiningsmaterialen. Bovendien vergt gaas weinig onderhoud, regelmatig controleren op eventuele beschadigingen en reparaties uitvoeren zijn meestal voldoende om de omheining in topconditie te houden.

3. Aanpasbaar aan verschillende omgevingen

Of je nu een kleine achtertuin of een uitgestrekte boerderij hebt, een kippenomheining met gaas kan worden aangepast aan verschillende omgevingen. Met diverse hoogtes en gaasdiktes beschikbaar, kun je de omheining afstemmen op de specifieke behoeften van je kippen en de beschikbare ruimte.

4. Budgetvriendelijk en duurzaam

Gaasomheiningen zijn vaak een budgetvriendelijke keuze voor kippenhouders. De duurzaamheid van het materiaal zorgt ervoor dat de investering zich op lange termijn terugbetaalt. Dit maakt het een economisch verantwoorde optie voor zowel beginnende als ervaren kippenhouders.

Een kippenomheining met gaas is niet alleen een barrière, maar ook een beschermende omgeving waarin je kippen kunnen verblijven. Door de combinatie van veiligheid, functionaliteit en kostenefficiëntie, biedt deze omheining een gemoedsrust voor elke kippenliefhebber. Investeer in een omheining die de vrijheid van je kippen waarborgt en tegelijkertijd een veilig thuis biedt.

Tornadogaas is geschikt voor wat grotere kippen, de vermazing van het gaas is 8cm of 5 cm. Voor de gemiddelde kip is dit klein genoeg en gaan de kippen hier niet doorheen. 

Pluimveegaas
Pluimveegaas
Stel je vraag via WhatsApp