• Online winkel & fysieke winkel
 • 25 jaar ervaring
 • Elektrisch afrasteringsmateriaal gratis verzending vanaf €75

Gallagher Solar Apparaat S400 incl. 2 batterijen - 12V/4,0J

 1. Gallagher Solar Apparaat S400
 2. Gallagher Solar Apparaat S400 in de wei
 3. Gallagher Solar Apparaat S400 in de wei
Omschrijving
Specificaties

Productomschrijving

  De S400 is de krachtpatser onder de solar apparaten. Met de S400 kunt u met gemak een afrastering van 30 km van stroom voorzien. De S400 beschikt over een krachtig 40W zonnepaneel. Door de ingebouwde smart battery management gaat het apparaat zonder daglicht meerdere weken mee. Hierdoor heeft u het hele jaar door stroom op de afrastering.


  Het Batterij Management Systeem zorgt ervoor dat het apparaat zich automatisch aanpast aan het power niveau van de batterij. Als de energie in de batterij afneemt past de pus zich aan, zodat er zo lang mogelijk stroom op de afrastering blijft staan.

  De S400 wordt inclusief batterijen en staander (50cm) geleverd.

  De staander is gelijk geschikt als extra aardpen.

  • Meerdere gebruiksstanden
  • Draagbaar en eenvoudig te installeren

  Houd rekening met begroeiing, hierdoor neemt de kracht van het apparaat af.
  Ons advies:

  Geen begroeiing30 km
  Lichte begroeiing16 km
  Veel begroeiing7 km

  Advies nodig? Neem contact op met ons.

  Gallagher geeft 7 jaar garantie op alle schrikdraadapparaten

  Gallagher is wereldwijd het grootste kwaliteitsmerk in elektrische afrasteringen. Omdat wij sterk geloven in de bewezen kwaliteit van onze producten kunnen wij u vol vertrouwen maar liefst 7 jaar garantie bieden op onze schrikdraadapparaten.

  Elk schrikdraadapparaat dat de fabriek in Nieuw-Zeeland verlaat, wordt uitgebreid getest voordat het daadwerkelijk te koop wordt aangeboden. Ook in het veld wordt de kwaliteit steeds weer bewezen doordat wij regelmatig apparaten van maar liefst 20 jaar of ouder tegenkomen die nog perfect functioneren!

  Daarom heeft Gallagher een rotsvast vertrouwen in haar prachtige producten. Dat is de reden dat wij u met trots onze schrikdraadapparaten aanbieden met de garantie dat u er lang plezier van zult hebben.

  De enige voorwaarde voor de 7 jaar garantie is dat u uw schrikdraadapparaat uiterlijk binnen 3 maanden na aankoop registreert.

  Specificaties

  • EAN: 9414701361307
  • Type: S400 incl. batterijen
  • Gewicht: 12kg
  Stel je vraag via WhatsApp