• Online winkel & fysieke winkel
  • 25 jaar ervaring
  • Elektrisch afrasteringsmateriaal gratis verzending vanaf €75

Gallagher Solar Apparaat S200 incl. 2 batterijen - 12V/2,0J

  1. Gallagher Solar Apparaat S200
  2. Gallagher Solar Apparaat S200 in de wei
Omschrijving
Specificaties

Productomschrijving

De S200 is een mobiel solar apparaat en geschikt voor een afrastering tot 20 km. De S200 beschikt over een functioneel 20W zonnepaneel. Het apparaat is eenvoudig te installeren en geeft meerdere weken zonder daglicht nog voldoende stroom op de afrastering.

Het Batterij Management Systeem zorgt ervoor dat het apparaat zich automatisch aanpast aan het power niveau van de batterij. Als de energie in de batterij afneemt past de pus zich aan, zodat er zo lang mogelijk stroom op de afrastering blijft staan. 

De S200 wordt inclusief batterijen en staander (50cm) geleverd. 

De staander is gelijk geschikt als extra aardpen. 

  • Afrastering tot 20 km
  • Meerdere gebruiksstanden
  • Draagbaar en eenvoudig te installeren

Houd rekening met begroeiing, hierdoor neemt de kracht van het apparaat af.

Ons advies:

Geen begroeiing20 km
Lichte begroeiing10 km
Veel begroeiing5 km

Advies nodig? Neem contact op met ons.


Gallagher geeft 7 jaar garantie op alle schrikdraadapparaten
Gallagher is wereldwijd het grootste kwaliteitsmerk in elektrische afrasteringen. Omdat wij sterk geloven in de bewezen kwaliteit van onze producten kunnen wij u vol vertrouwen maar liefst 7 jaar garantie bieden op onze schrikdraadapparaten.
Elk schrikdraadapparaat dat de fabriek in Nieuw-Zeeland verlaat, wordt uitgebreid getest voordat het daadwerkelijk te koop wordt aangeboden. Ook in het veld wordt de kwaliteit steeds weer bewezen doordat wij regelmatig apparaten van maar liefst 20 jaar of ouder tegenkomen die nog perfect functioneren!
Daarom heeft Gallagher een rotsvast vertrouwen in haar prachtige producten. Dat is de reden dat wij u met trots onze schrikdraadapparaten aanbieden met de garantie dat u er lang plezier van zult hebben.
De enige voorwaarde voor de 7 jaar garantie is dat u uw schrikdraadapparaat uiterlijk binnen 3 maanden na aankoop registreert.

Specificaties

  • EAN: 9414701360300
  • Type: S200 incl. batterijen
  • Gewicht: 13.60kg
Stel je vraag via WhatsApp